Zašto naš mljekomat?

Konkurentnost tvrtke Schweiger d.o.o. proizlazi iz činjenice da smo u naše poslovanje implementirali inteligentnu distribuciju, najkonkurentniji način poslovanja koji u sebi ne sadrži visoke fiksne troškove zahvaljujući čemu možemo našim kupcima ponuditi najniže cijene na tržištu

Svakako, sve postkupovne usluge u vidu servisa i savjetovanja ostaju na najvišoj razini na tržištu jer nam prvenstveni cilj osvojiti Vaše povjerenje i zauzeti poziciju tržišnog lidera

 

U današnjoj globalnoj ekonomiji najkonkurentniji način poslovanja 
 


Zašto mljekomat?

 

U mljekarskoj industriji najmukotrpniji posao je upravo održavanje farmi krava i proizvodnja mlijeka, no prilikom preraspodjele profita pri prodaji mlijeka najmanje se cijeni trud proizvođača.

Trenutna niska otkupna cijena dovela je hrvatske uzgajivače na rub financijske propasti jer do sada nisu postojali alternativni kanali distribucije plasmana mlijeka. Mljekomati Vam pružaju mogućnost direktnog plasmana kupcu kroz koji Vi zadržavate sav profit, a kupac dobiva najkvalitetnije mlijeko na tržištu.

 

 

CATI istraživanje (istraživanje putem telefona) koje smo u ožujku 2013. godine proveli na 500 kućanstava u svrhu utvrđivanja motiva prilikom kupnje domaćeg mlijeka iz mljekomata pokazalo je da bi se 37% primarno odlučilo za taj vid kupnje, 26% bi vjerojatno kupilo mlijeko iz mljekomata, 14% je neodlučno dok 23% potencijalnih kupaca preferira kupnju mlijeka u trgovinama.

Glavni motivi kupaca koji bi mlijeko kupovali na mljekomatima su nepovjerenje prema kvaliteti mlijeka u trgovinama (42%) i želja za domaćim zdravim proizvodom (33%).

 
Svi bi radije pili svježe mlijeko, ali naravno nije moguće imati kravu u dvorištu!

Mlijeko iz boce koje se prodaje u trgovinama daleko je od kvalitete čistog domaćeg mlijeka. Sviježe domaće mlijeko ima kraći rok trajanja zato što ne sadrži sve štetne tvari kao mlijeka u boci koja na policama mogu stajati tjednima.

 

 

Uzgajivači - poduzetnici koji su več postavili mljekomat, zasigurno su ga već isplatili:

http://www.vecernji.hr/zagreb/mljekomat-zapresicu-dobro-prihvacen-clanak-562222

http://www.vecernji.hr/tema/mljekomat/

http://www.evarazdin.hr/u-trnovcu-postavljen-treci-mljekomat/

http://dobrahrana.jutarnji.hr/mljekomati-ulaze-u-modu/

i još mnogo njih.....

Loading...